Østby Media »

Masthead header

Om meg


Østby Media ble etablert februar 2008 og tilbyr tjenester innen flerkamera- og videoredigering og stillbildefotografering. Mannen bak dette foretaket er meg, Martin Østby.

Jeg er ung, energisk og er forsatt i læringsfasen. Jeg søker stadig ny kunnskap og mer trening, og kan derfor tilby rimelige priser. Jeg tilstreber meg å levere tjenester av høy kvalitet og god service. Se mer under «video» og «bildergalleri» for tidligere arbeid. Jeg ønsker å imøtekomme dine ønsker.


Litt bakgrunn:

Jeg har hatt videoproduksjon som interesse i mange år. Fått ytterligere interesse som tekniker i flerkameraproduksjoner, deriblandt som kameraoperatør og Kamerakontroll (KK). Har i tillegg kompetanse og erfaring med stillbildefotografering som har blitt mer av de siste årene.


Mer personlig er jeg 28år og kommer opprinnelig fra Rakkestad i Østfold. Bor nå i Fredrikstad, men kommer lett til Oslo-distriktet. Er veldig glad i levende bildene og stillbilder. Liker ellers å holde meg i form med diverse trening og ta noen småturen i skog og natur.
IMG_2710 Kranbilde av meg ny(foto: Magnus Stensrud)

ForsidenDel på facebookTil toppen77,97,105,108,32,109,101,103gem liaM