Østby Media »

Masthead header

Stillbilder

BRYLLUP:

Bryllupsfotografering på location, kr 4000

Her tar jeg selve bryllupsbildene på et ønsket location. Kan bruke den tiden vi har til rådighet mellom vielse og festen. Minst 2 timer. Det medfølger også evt familiebilder før festen begynner. Redigerte bilder (ikke noe begrenset antall) leveres høyoppløslig på DVD og med fri bruksrett.


Vielse og bryllupsfotografering kr 5000

Det samme som over, men tillegg tar bilder og dokumentere vielsen. Da kommer jeg før vielsen og tar bilder av steminga, pynting og deretter når vielsen begynner. Redigerte bilder (ikke noe begrenset antall) leveres høyoppløslig på DVD og med fri bruksrett.

Ta kontakt hvis du vil tilpasse pakkene etter dine behov.KONFIRMASJON:

Bilder av konfirmanten og familie kr 2000

Her tar vi bilder av konfirmanten på et ønsket location. Her kan jeg ta tradisjonelle og utradisjonelle bilder. Hvis det er ønskelig kan jeg ta bilder under sermonien. Redigerte bilder (ikke noe begrenset antall) leveres høyoppløslig på DVD og med fri bruksrett.


PORTRETTER:

Portretter som enkelbilder, par, kjærester, familie.

Pris mellom kr 700 til 1600,- etter hvilken mengde forespørmålet er på.

Her tar jeg bilder på ønsket location der vi kan ta tradisjonelle og utradisjonelle bilder som kan brukes til hva du og dere vil. Redigerte bilder (ikke noe begrenset antall) leveres høyoppløslig på DVD og med fri bruksrett.


Alle priser er inkludert mva. Har du andre forespørsmål eller spørsmål rundt våres pakker, så bare ta kontakt.

ForsidenDel på facebookTil toppen77,97,105,108,32,109,101,103gem liaM

Your email is never published or shared. Obligatoriske felt er merket *

*

*