Østby Media »

Masthead header

Tjenester

Stillbildefotograf:

De siste årene har jeg også fått mer erfaring i fotografi. Jeg har tatt mest natur-, dyr-, konsert- og portrettbilder. Samtidig har jeg tatt bilder i store og små selskaper. Jeg ønsker å få mer erfaring på de fleste områder og tilbyr å ta bilde i de fleste sammenhenger. (bl.a. konfirmasjon, presse, bryllup, konserter, portrett o.l.)

Ønsker du bilder av høy kvalitet til en rimelig pris – så ta kontakt.Flerkameraproduksjon:

Jeg, Martin, har flere års erfaring som kameraopratør i de fleste posisjoner, spesialisert meg på kranfoto, henholdsvis mest på konserter og underholdning, men tar oppdrag i andre sjangere. I tillegg utfører jeg jobber som kamera- og kranassistent. Jeg stiller også opp som kamerakontroll (KK) under produksjoner. Jeg har tilgang til en moderne OB-bil, mer info kan du få via denne linken: tvbussen.no


Opplæring:

Flere og flere privatpersoner ønsker å redigere og gjøre noe med sine hjemmevideoer eller bilder. Men mange kanskje kvier seg og ikke har tid til å sette seg inn i nye programmer o.l. Mange opplever imidlertid at de mangler tid og kunnskap og programvare o.l. for å kunne gjennomføre dette. Jeg kan bli din starthjelp. Hva gjør man når en starter det aktuelle programmet første gang? Hvordan går en fram når en skal sortere eller redigere? Og enda flere spørsmål kan dukke opp.Jeg har erfaring på bl.a. Premiere Pro og Photoshop. Jeg vil treffe deg, uansett alder, og sammen sette oss ned for gi deg en effektiv opplæring med tips og triks.
Meg på kran red

ForsidenDel på facebookTil toppen77,97,105,108,32,109,101,103gem liaM